Navega en català

dilluns, 15 de març del 2010

Presentació XX Trobada d'escoles en valencià de la Costera


El divendres 26 de març anem a presentar la Trobada d'escoles en valencià de la Costera als salons Fran Rey de Montesa. La presentació comptarà amb la presència de Diego Gómez, president d'Escola Valenciana
Enguany, la Trobada d'escoles en valencià de la Costera compleix ja 20 anys. Es celebrarà a Montesa el 24 d'abril.
Allí hi hauran una cinquantena de tallers organitzats per les escoles, escoletes, instituts i associacions de pares i mares de la comarca de la Costera, a més del col•legi de Chella.
A banda, també participaran a la Trobada diferents associacions, organitzacions i empreses tan locals i comarcals com del País Valencià : Associació Montesa Territori Viu, Associació de lluita contra el càncer, Associació de comparses, Associació la Vall de Montesa, Ames de casa, Amics del poble saharauí, club de colombicultura, club d'escacs, Penya ciclista la Banda, Escola Marina Miramar, La Copisteria de Canals, Universitat Politècnica de València, Acció Cultural del País Valencià, Acció Ecologista-AGRÓ, Associació Cultural Serra Grossa.
A més, com ja va sent habitual contarem amb un espai de promoció de lectura en valencià, on participaran Edicions Bromera, Editorial Denes, Brosquil Edicions, Marfil Editorial, Edicions del Bullent, Edicions 96 i el Gremi d'Editors del País Valencià.

També tindrem diferents activitats i actuacions: Gimkana organitzada pel centre excursionista, teatre-espectacle amb titelles gegants, exhibició de l'escola de danses de Xàtiva, contacontes, espectacle musical, pasacarrer, passeig en tàndem i molt més.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada