Navega en català

divendres, 10 de juny de 2011

Vine al Feslloch amb el bus de la Costera


Per segon any consecutiu, Escola Valenciana, mitjançant la seua associació a la nostra comarca, la Coordinadora d'Escoles d'Ensenyament en Valencià de la Costera, organitza un autobús per tal de facilitar el desplaçament dels joves al Feslloch'2011. L'autobús eixirà de Canals i Xàtiva el dijous 7 de juliol i tornarà el diumenge 10 de juliol.


Enguany el Feslloch arriba al seu cinqué aniversari amb 3 dies de festa i més de 30 actuacions musicals. El Feslloch és la festa de cloenda de la Gira, festival itinerant de música en valencià, gira que va passar per la nostra comarca el passat 17 d'abril a Moixent, amb l'actuació d'Enderrocks, com a millor grup en valencià del concurs “La Costera Sona!”, Mugroman i Orxata Sound System, grups que també estaràn presents al Feslloch. Com ja ve esdevé costum des de l'any passat, amb l'actuació del grup Skalingrad al Feslloch, enguany el grup Enderrocks actuarà en representació de la nostra comarca, i ho farà la nit del dijous 7 de juliol, compartint altra vegada a l'escenari als xixonencs Mugroman.


Orxata Sound System, actuarà dissabte acompanyant al grup convidat del festival, els nord-americans New York Ska-Jazz Ensemble, que començaràn la seua gira per la península en aquest festival.


Les entrades es poden adquirir a la llibreria el Vaixell de Xàtiva (carrer pintor Perales, 4) i a la Copisteria de Canals (avinguda Vicent Ferri, 29), a un preu de 25 €, o 35 € si se vé amb l'autobús.


El cartell d'enguany, a hores d'ara, queda així:


Dijous, 7 de juliol.


Nit: Agraviats, Mugroman, Malagana, Tashkenti, Enderrocks, Skapats, Auxili, Nit de Grills, Conill i Agossaes Life.


Divendres, 8 de juliol.


Matí: a la pinada, diversos tallers i jocs populars


Vesprada: a la pinada continuaràn els jocs populars, i a més, tindrà lloc també el ja clàssic Karaoke en valencià, mentre que a l'auditori es podrà gaudir de les actuacions de La Petita Orquestra Peiotaire, Arthur Caravan, Bertomeu i Rafa Xambó, i la presentació del llibre “La Cançò en valencià”, per Josep Vicent Frechina.


Nit: Obrint Pas, Svaters, Lilit i Dionís, Desgavell, Almorranes Garrapinyaes i la Kinky Band.


Dissabte, 9 de juliol.


De matí i vesprada, continua la programació habitual a la pinada per a qui encara li queden forces, a més de diversos documentals que s'emetran a l'auditori, mentre que al pati de l'escola, comptarem amb les actuacions de Mi Sostingut, Arrap i El Trineu Tanoka.


A boqueta nit, a l'escenari principal comptarem amb Purna Teatre amb el seu espectacle “Yes We Camps”, i ja a la nit, amb les actuacions de Malnom, Rapsodes, Aspencat, Pepet i Marieta, Orxata Sound System i New York Ska-Jazz Ensemble.

Per a més informació:Telèfon 660434488

www.escolavalenciana.org/lacostera

lacosteraperlallengua.blogspot.com

www.feslloch.com

www.facebook.com/lacosteraperlallengua

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada