Navega en català

divendres, 11 de març del 2011

Continua la música a la Costera


Hui divendres continua la música a la Costera, després de l'èxit del concert inaugural de La Costera Sona! a Canals, amb l’actuació del grup Siren, i de l’arribada del Circuit So de Sons als instituts amb l’actuació del cantautor Hugo Mas, aquest divendres continuem el concurs itinerant de la comarca.


Aquesta vegada el lloc serà el Kamil’s Rock de Montesa, on tindrem el plaer d'escoltar a Flaco Favor.
Ainoa Cabanes (Xàtiva) juntament amb músics d'Alzira, Gandia i El Verger formen aquest grup, que inicià el seu camí el 2008. Tan variada és la seua procedència com les seues influències, però han sabut construir un estil que els ha portat a pujar a importants escenaris i a guanyar reconeguts concursos com l'Emergenza 2009.

La Costera Sona! espera la vostra participació tant del concert com de les votacions! Recordem que els grups que passaran a la segona fase depenen dels vostres vots! Els resultats els publicarem a la web del concurs: http://lacosterasona.wordpress.com/

La propera setmana aturarem el concurs amb motiu de les falles, però igualment convidem a tots a assistir al Concert de Falles que
organitza Escola Valenciana el 17 de març a Burjassot, amb l’actuació de BKS, Rapsodes i Sva-Ters presentant nou disc.

El tour dels concerts continuarà el 25 de març a Vallada amb els grups Naia i Enderrocks, i l’1 d’abril a Xàtiva amb Skalingrad i Pequeñas Luces, on el jurat decidirà quin és el millor grup en valencià, grup que actuarà al concert de la Gira que tindrà lloc el 9 d’abril a Moixent, on també actuaran el xixonencs Mugroman i els valencians Orxata Sound System.

Aquest divendres, ens veiem a Montesa!

Coordinadora d’Escoles d’Ensenyament en Valencià de la Costera
l'Escarot, Assemblea de Joves de La Costera

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada