Navega en català

dilluns, 7 de març del 2011

El Circuit So de Sons arriba als Instituts de la Costera.


Demà dimarts 8 de març arriba el Circuit So de Sons als instituts de la Costera. En concret, els alumnes de batxillerat de l’institut Lluís Simarro de Xàtiva gaudiran de l’actuació del cantautor Hugo Mas.

El Circuit “So de sons als instituts” és una iniciativa d’Escola Valenciana i el Col·lectiu Ovidi Montllor de músics en valencià per tal de difondre la producció musical autòctona i en valencià.

HUGO MAS és un cantant molt personal, allunyat dels standards més habituals de les radiofòrmules, a cavall entre les vísceres de l’underground i la bellesa formal, i amb una presència escènica molt poètica i contundent. Actualment es pot enclavar dins la tendència musical - poètica SPOKEN WORDS. Els arranjaments són molt acurats i treballats, i suposen una tímida i sòbria ingerència en el terreny del jazz. El producte final és dessagnat, agressiu, bell, senzill, suau, emotiu, sobri, minimalista. Per a aquest concert acudirà amb els membres de la seua formació Juan Antonio Recuerda al piano i Remigi Roca al contrabaix.

El circuit “So de Sons” continuarà a la Costera el 18 d’abril amb l’actuació del grup Aljub a l’IES Josep de Ribera de Xàtiva.

Més informació a:

www.escolavalenciana.org/lacostera

www.sodesons.org

http://lacosteraperlallengua.blogspot.com/

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada